Pogon Standard "Kreka" u Tuzli

Standard "Kreka" u Tuzli posluje u radi preko četrdeset godimna i spada u red specijalizovanih firmi za masovnu ishranu, kako radnika Društva, tako i ostalih kategorija stanovništva. Masovna ishrana podrazumijeva proizvodnju i distribuciju hrane do krajnjeg potrosaca. 

Osim masovne ishrane, Standard KREKA Tuzla je stekao ugled i kao firma koja se specijalizovala za pripremu masovnih koktel partija, kako u svojim restoranima, tako i u objektima nasih klijenata i na otvorenim prostorima. Posebno treba apostrofirati dva reprezentativna objekta u gradu koji pružaju ala kart usluge. Radi se o RESTORANU "MOLUHE" koji prima 170 gostiju, a specijalizirao se za organizaciju svadbi, iftara i raznih drugih zabava. 

ZELENI i PLAVI SALON su mjesta intimnog poslovnog ambijenta u kojima se poslovni ljudi u miru i tisini, uz specificna jela bosanske kuhinje, mogu opustiti i ugodno relaksirati. ZELENI i PLAVI SALON su objekti poluzatvorenog tipa i rade iskljucivo za poslovne ljude uz prethodnu najavu.Standard KREKA Tuzla se veoma uspjesno bavi i organizacijom raznih prezentacija i promocija. 

Obzirom na vrstu posla kojim se bavi Standard KREKA Tuzla, osim sto pruza usluge, u isto vrijeme je i veliki potrosac prehrambenih artikala i raznih pica, jer mjesecno distribuira cca 150.000 obroka, u svim objektima, ala kart tipa, ugosti mjesecno oko 1500 gostiju. 

Kada je rijec o potrebama Standard KREKA Tuzla, za prehrambenim artiklima onda se, prije svega, misli na mesne preradjevine, (razne salame i kobasice) konzervisane salate, konzervisano povrce, razni tvrdi sirevi, mesne konzerve (mesni narezak, pasteta, riba, govedji gulas i sl.) kao i svjeze junece i telece meso.

Mije Keroševića br.1 , 75000, Tuzla +387(35) 282 111 info @ kreka.ba

Politika kvaliteta

Preuzmite dokument o politici kvaliteta naših roba i usluga...

Opširnije

Istorijat

Prve tone uglja iskopane su 1884. godine u Rudniku Kreka...

Opširnije

Sindikat

Pogledajte novosti vezane za sindikat Rudnika "Kreka" Tuzla...

Opširnije

Priznanja i nagrade

Priznanja i nagrade Rudnika "Kreka" Tuzla...

Opširnije